Cart 0

Daniela Burlaca: „Gândește-te nu ce-ar trebui să porți, dar ce-ai vrea sa transmiți!” Interviu

Arta de a trăi teatrul a motivat-o să-și personalizeze lumea interioară, să se iubească ca și femeie și să lupte pentru fiecare clipă de fericire. A învățat de la mama sa că înainte de a îmbrăca cea mai prețioasă rochie trebuie să ți-o asumi și că legile iubirii de sine nu ți le poți crea decât singură. Dacă până acum o știai pe Daniela Burlaca doar ca și actriță, te invităm să descoperi femeia din spatele cortinei într-un interviu de excepție despre personalitate și stil.
Pentru multe dintre noi a fi femeie înseamnă un dar, sensibilitate, mai multă iubire, pentru altele o povară. Și totuși, ce înseamnă să fii femeie?
 D.B.Consider că, a căuta răspuns la această întrebare ar fi cea mare nebunie la care un biet muritor ar putea să se expună în viață !
Care sunt lucrurile pe care actoria te-a ajutat să le înveți despre tine?
D.B.Ca pe lângă multitudinea de femei care mișună prin sângele meu, se mai perindă și un bărbat uneori , probabil printre nervi.
Cum arată fericirea pentru o femeie care a trăit atâtea bucurii și regrete în spectacole?
D.B.Nu mă gândesc la asta acum, pentru că urmează încă multe. Pentru mine fericirea e sănătatea copilului meu și legătura sufletească cu familia.
Ce te motivează să transmiți oamenilor emoții, stări, vieți trăite și retrăite?
D.B.Dumnezeu și soarta decide ce trebuie să facem pe acest pământ și care e menirea noastră. Odată cu nașterea ți se oferă o șansă, să FII ! Iar mai departe totul depinde tine !
Dacă ar fi să te identifici cu un personaj pe care l-ai jucat, care ar fi acela? De ce?
D.B.Nu mai ajuns acolo. Încă. Dar am niște personaje / surori de cruce.
Fiecare femeie ar trebui să se trateze cu iubire de dimineață până seara. Care sunt legile iubirii de sine cu care îți începi ziua? (acele fraze pe care ți le spui zilnic..)
D.B.Nu exista in regulile mele de viata asemenea definiție sau asemenea termeni. Trăiesc, recunosc ca am lumea mea interioara cu care uneori ma alimentez. Recunosc că pentru a crea ceva bun în artă, am nevoie de iubire și suferință. Vârsta trebuie acceptată și savurată. Legea iubirii de sine e o iluzie având în vedere frumusețea, care devreme sau târziu trecând prin toate anotimpurile își găsește apusul. O femeie deșteaptă e mereu frumoasă, știe să-și creeze legile iubirii și să le personalizeze.
Care este calitatea pe care o apreciezi la o femeie?
D.B.Intelectul și atitudinea.
Care este stilul vestimentar care te definește în totalitate?
           D.B.Cel bărbătesc.
Care crezi că este piesa vestimentară care deosebește o femeie adevărată de celelalte?
           D.B.Nu cred în haine. Nu cred în shopping. Dar, cred în mesaj. Gândește-te nu ce-ar trebui să porți, dar ce-ai vrea să transmiți! Acolo unde este o rochie este și o femeie. Dacă nu există femeie nu există nici rochie.
Când ești dispusă să îmbraci cea mai prețioasă rochie din garderobă? Cum te simți în acel moment?
           D.B.Trebuie să-mi asum să o pot duce. Așa m-a învățat mama. La propriu.
Cu ce completezi frumusețea unei femei?
           D.B.Cu-n un bărbat. Punct.
 Cât valorează iubirea unei femei?
D.B.…


Older Post Newer Post