Cart 0

Moldova Fashion Days SS'19

Natura se naște primăvara, în urma  monotoniei iernilor reci. Odată ce soarele prinde curajul a se răspândi pe chipurile oamenilor cu scopul iluminării, dăm frâu liber imaginației și creăm noua colecție de vară. Toată  munca asiduă se prezintă la evenimentul anual sub denumirea brandului Georegette la Moldova Fashion Days. Anul acesta ținem să înfrumuțesăm aspectul femeilor cu țesături fine, forme romantice, atrăgătoare și culori energice. 

Pentru vara 2019 vă pregătim mult Coral îmbibat în finețea țesăturilor naturale, care emite aspectele dorite, familiare și energizante ale culorii găsite în natură. În glorioasă, dar, din păcate, mai evazivă, afisare sub mare și situată în centrul ecosistemului natural viu și cromatic această culoare vivifică și efervescentă fascinează ochiul și mintea.
Vibrant și totuși moale, îmbrățișează cu căldură și hrană pentru a oferi confort și flotabilitate în mediul nostru continuu de schimbare.
Rolul jucăuș îl are nuanța glacier(ghețarul) care este încorporat cu flori miresmatice de sezon. Combinând calitățile senine ale albastrului și aspectele revigorante ale verii, Glacierul inspiră gânduri de ape tropicale liniștitoare și o mângâietoare scăpare  de problemele cotidiene ale lumii, în același timp restaurând sentimentul nostru de bunăstare.
Și desigur iramplasabilul alb, care întruchipat în stofe delicate concepe liniștea și îi atribuie un aer subtil prin decorațiunile vaporoase.
Indiferent dacă este conceput ca un ocean liniștit care înconjoară o insulă tropicală sau o piatră protectoare care îndepărtează spiritele rele, este o culoare pe care majoritatea oamenilor o răspund pozitiv.
Reprezentând fuziunea vieții moderne sunt culorile care se dezvoltă în mediul nostru natural și, în același timp, prezintă un efect plin de viață. 
Ținem să mulțumim din  ❤️ celor ce au încredere în marca noastră și pentru fiecare alegere în acest sens! Older Post Newer Post