Cart 0

Politici de confidențialitate

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate propietarilor georgette.eu .

Ca vizitator ai urmatoarele drepturi:

  • explorarea continutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor de pe site, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
  • daca iti bazezi deciziile sau actiunile pe informatiile continute in acest website iti asumi raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul georgette.eu numai in scopuri informative.

georgette.eu isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Produsele descrise in acest site sunt valabile numai pentru georgette.eu si sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal georgette.eu, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al georgette.eu da dreptul unilateral si neechivoc ca georgette.eu sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte, conform legii nr. 8/14 martie 1996.

georgette.eu si companiile subsidiare respecta drepturile politicii datelor personale private ale vizitatorilor on-line si recunoaste importanta protejarii informatiilor ce ii privesc. Am adoptat o politica de confidentialitate care ghideaza forma de colectare, depozitare si utilizare a informatiilor.

Vizitand georgette.eu, acceptati urmatoareleTermene si Conditii:

Inregistrarea

Pentru a te loga, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele conform actului de identitate, adresa e-mail valida, adresa domiciliului, adresa de livrare a produselor, numar de telefon la care puteti fi contactat(a), date de identificare BI/CI/pasaport, data nasterii.

Eligibilitatea de a cumpara

Daca nu ai varsta de 18 ani, trebuie sa informati un parinte sau un tutore legal in legatura cu Politicile de Confidentialitate a georgette.eu, inainte de a te inregistra sau de a plasa o comanda.

Acceptarea comenzii

georgette.eu iti poate folosi informatiile personale in vederea procesarii comenzilor, a platii si a asigurarii unei experiente de shopping personalizata. De asemenea, vom folosi datele pentru a putea trimite comenzile si pentru a manageria contul tau. Pentru a asigura livrarea la domiciliu, datele personale (nume, prenume, adresa, comanda) vor fi distribuite și cu compania de curierat care va efectua livrarea. 

Plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor showroom-ul georgette.eu. Valoarea produselor fiind cea din momentul confirmarii telefonice si online a comenzilor plasate pe georgette.eu. In cazul livrarii produselor prin serviciul de curierat, plata se poate efectua si la curier.

Plata online prin credit card / debit card

In curând.

Retur si schimb

Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil a georgette.eu la adresa de e-mail: info@georgette.eu.

Reguli generale

Politica de confidentialitate nu se aplica diverselor website-uri mentinute de alte companii sau organizatii pe care noi le link-uim. georgette.eu nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o a treia parte.

Te rugam sa citesti Politicile de Confidentialitate ale oricaror alte companii sau organizatii inainte de a te inscrie.

In cazul in care oricare dintre informatiile de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la info@georgette.eu.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi necesar acordul tau.

Putem folosi datele personale in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o a treia parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea voastra.

In ultimul rand, putem folosi datele pentr a imbunatati continuu site-ul sau pentru a realize studii cu privire la caracteristicile cumparatorilor nostri. Datele personale ar putea fi redirectionate catre o firma specializata in fraude, care le va pastra in baza de date, pentru orice eventualitate.

Cum îți poți accessa sau schimba datele personale introduse pe georgette.eu?

Daca, din orice motiv, esti ingrijorat(a) ca datele personale introduse pe georgette.eu nu sunt corecte, te rugam sa accesezi website-ul si, dupa ce te loghezi folosind meniul din pagina centrala, informatiile vor fi disponibile pentru editare si schimbare in sectiunea” Contul meu”. Numai tu, sau in urma cererii tale, departamentul Relatii cu Publicul, poate accesa datele personale din site folosind parola si user-ul. Informatiile pot fi schimbate on-line cu ajutorul “ Datele Mele” sau “Informatii”. Poti schimba sau sterge detaliile salvate ale cardului de credit editand sau adaugand o adresa de facturare sau de transport. Daca schimbi aceasta/aceste adrese in timp ce comanda este procesata, aceasta va fi re-procesata (daca acest lucru mai este posibil din punct de vedere financiar si operational).

Pentru mai multe detalii sau dacă dorești din oricare motiv să îți ștergem datele personale, ne poți contacta si pe  adresa de e-mail: info@georgette.eu

Protejarea datelor personale de identificare

Vom folosi cele mai bune mijloace in vederea mentinerii securitatii, integritatii si datelor pe care ni le-ai furnizat. Cand plasezi o comanda sau accesezi contul tau, folosim Secure Socket Layer, care cripteaza informatiile inainte de a fi trimise catre noi pentru a le securiza, pentru a le proteja astfel de o utilizare neautorizata.

 

GDPR

Pentru a contacta DPO (Data Protection Officer) trimite un email la info@georgette.eu.